Beställ kontorsstädning i Stockholm

Stockholm är en mycket stor stad och i en större stad så finns det också mycket butiker, affärer, restauranger och kontor. Att äga ett företag i Stockholm är alltså inte allt för ovanligt, men det krävs mycket för att hålla lokalerna snygga och fräscha. Många företagare har tillräckligt fullt upp redan som det är och att fokusera på städningen av lokalen är därför lätt att glömma bort. För att du som företagare ska kunna lägga all din energi på ditt företag finns det städföretag som man kan vända sig till som vet precis vad som krävs för att du, dina anställda och dina kunder ska bli nöjda.

Hur går en kontorsstädning till?

En kontorsstädning skiljer sig från en vanlig hemstädning. På ett kontor finns det människor som arbetar och man kan därför behöva få städhjälp efter arbetstid. I en sedvanlig kontorsstädning ingår vanligtvis dammsugning, rengöring av toalett och porslin, våttorkning av golv, dammtorkning av fria ytor och rengöring av fönsterbrädor.

När man vill ha hjälp med kontorsstädning är det vanligt att städföretaget vill komma ut och titta på lokalerna innan en offert delas ut. Anledningen till detta är för att de vill höra hur dina specifika behov ser ut, men även för att se hur lokalerna är planerade och hur många som vistas på platsen. Tillsammans kommer ni överens om en städinstruktion som passar dig och bestämmer sedan antalet dagar i veckan/månaden.

Välj städfirma i lugn och ro

Man ska aldrig stressa sig fram när det kommer till valet av städfirma och speciellt inte i samband med kontorsstädning. På ett kontor kan det finnas väldigt mycket sekretessbelagd information och därför är det viktigt att man kan lita till 100 % på personalen som kommer befinna sig på plats. Förutom att offerten ska kännas bekväm så ska du även känna att du blir förstådd och att ni har ett bra samspel. Kom ihåg att skriva ett avtal.