Tema – Mood board för april

a1b

Som ni kanske märkt har jag inte så mycket tid över för bloggen just nu. Men en liten tematorsdag ska man väl kunna klämma in i schemat.

Jag plockade helt enkelt ihop lite av vad jag har framme just nu. Eftersom det inte verkar bli så mycket vår i år så har jag bestämt mig för att gå direkt på sommaren vad gäller inredning. För mig är blått och vitt = sommar. I år (ännu mer än förra sommaren) är jag helt inne på batikfärgat, s k tie dye och dip dye. Jag gillar de mjuka övergångarna mellan färgerna. Som vanligt kombinerar jag gärna olika blå och gröna toner. Mycket vitt, lite svart och några palmblad på det så är jag nöjd. Åtminstone för tillfället ;)

ac

Mer april-inspiration hittar ni här hos Inspirationsfabriken.

Det här inlägget postades i Sommar, Utmaningar, Vår. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.