Glad Påsk!

gp13

Nu är jag tillbaka efter en skön Thailandssemester. Därav tystnaden på bloggen de senaste veckorna. Jag ska gå igenom bilderna från resan och se om det är några som lämpar sig för bloggen.

Eftersom vi varit bortresta kom påsken väldigt hastigt på i år. Därför har det inte blivit så mycket pyntande och pysslande. Ett idé som jag såg i en tidning var jag ändå tvungen att testa, tulpaner i äggskal. Det var jätteenkelt. Man gör hål i båda ändarna på ett äggskal och tömmer det på innehållet. (Jag sköljde ur mitt också.) Sedan tar man bort bladen från en tulpan och trär på äggskalet. I efterhand kan man pilla bort lagom mycket skal för att blomman ska synas. Jag använde en sax för att få snygga flikar på skalet. Det var förvånansvärt lätt att klippa i äggskal.

Nu önskar jag er alla en riktigt

Glad Påsk!

~Karin~

Det här inlägget postades i Vår. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.