This is me

pannkakor

”This is me” är veckans tema i Fabriken. I mitt tycke det svåraste hittills. Tänkte länge att jag skulle hoppa över det här temat. (Fult, jag vet…) Men eftersom jag tycker det är roligt att se vilka de andra Fabriksmedlemmarna är så får jag väl ställa upp själv också.

Vem är då jag?

Tja, vem jag är inredningsmässigt ser ni ju i mina andra inlägg. I övrigt delar jag min tid mellan familjen, mitt jobb som anställd och som egen företagare. Ofta växlar jag snabbt mellan mina roller. Som idag t ex skulle jag börjat jobba efter några dagars sportlov men istället intog jag rollen som vabbande och pannkaksstekande mamma. Sånt är livet.

Utöver familjen, mina jobb och inredning gillar jag skapande av olika slag, hundar, fina papper och pennor och det mesta som har med sommaren att göra. Jag älskar havet och är väldigt glad över att bo i Varberg. (Oj, det låter ju som en kontaktannons…)

Kameran använder jag ganska flitigt men undviker att hamna framför den. Just idag gör jag dock ett undantag. Efter en stunds krystat poserande gav jag upp. Tur att jag inte har några planer på modeblogg ;)

me

Hej på er!

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Utmaningar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till This is me

  1. *skrattar ..nu skäms jag nästan ännu mer .Jag är sådär ful och läser alla andras inlägg men fegar ut själv idag …;)

    Men fantastiskt kul att läsa om dig !!

    Kram
    pernilla

  2. Nej, det där med att modeblogga kommer jag inte ge mig på jag heller ;-)