Svart, vitt och mint

ft1

Torsdag igen och nytt tema i Inspirationsfabriken. Denna vecka är det ”Färgtema” som gäller. Jag skulle kunna visa mina händer och halva köket nerkletat med svart och vit färg men jag besparar er det. Ni får se resultatet senare när mitt skåp är färdigmålat.

Istället fotade jag kombinationen svart, vitt och mintgrönt som syns lite var stans här hemma just nu. Som jag sagt tidigare så återkommer jag alltid till aquafärger som blått och grönt i olika varianter.

I vardagsrummet har vi en stor tavla med en riktig ”surfvåg” som motiv. Tavlan täcker nästan en hel vägg och ger färg åt rummet som i övrigt består mest svart, vitt och trä. Jag (som annars är ganska ombytlig när det gäller inredning) har faktiskt inte tröttnat på tavlan än, trots att vi haft den i över ett år ;)

p1

Mer inspiration med färgtema hittar ni i Inspirationsfabriken.

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Utmaningar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Svart, vitt och mint

  1. Så fint, kunde varit hemma hos mig! ;-)