Januari moodboard

mbjh

Den här veckan uppmanas Inspirationsfabrikens medlemmar att visa sin moodboard för januari.

Min moodboard visar vad jag inspireras av just nu. Mycket svart, vitt och grått med inslag av grönska. Så här års köper jag helst ljusgröna växter och tulpaner. I övrigt är jag inne i en röja- och rensaperiod och inspireras av bilder på förvaringslösningar. Dessutom planerar jag, som sagt, också ett svart skåp just nu, vilket även det syns i min moodboard.

mbjo

 

mbjn

 

mbjt

Halsbandet kommer från House Doctor och finns hos Darling Things.

Fler moodboards hittar ni här.

Det här inlägget postades i Inredning, Utmaningar. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Januari moodboard

 1. Mia Larsson skriver:

  Inspirerande moodboard! Det svarta vitrinskåpet är såååå snyggt!
  Kram Mia

 2. Mamma Elva skriver:

  Superfin moodboard!

 3. Anna skriver:

  Vilken hrlig januarimoodboard du delar med dig av!
  Härliga bilder!
  Trevlig helg!