Smakfull nyproduktion

Det här fina parhuset finns just nu till salu här i Varberg. Jag tycker att det är jättefint, både utvändigt och invändigt. Min favoritdetalj utvändigt är den där kanten som är vänd inåt huset vid takutsprånget. (Den har säkert ett bra namn också) Den detaljen skulle jag vilja ha med om jag skulle bygga nytt.

Även köket är precis i min smak med snygga, lagom utsmyckade snickerier.

Genomgående snygga och relativt tidlösa materialval. En bra bas som är lätt att variera med möbler, textilier och andra detaljer.

 

Huset är byggt av Etikhus som ligger bakom många fina villor och flerbostadshus i Varbergstrakten. Den snygga inredningen är sammansatt av Mia som driver nystartade butiken Två små rum.

Mer information om huset hittar ni i annonsen på Hemnet, där jag även lånat bilderna.

Måste säga att jag blir lite sugen på att gå på en visning men där kommer nog att bli trångt ändå…

 

Det här inlägget postades i Inredning, Trädgård, Varberg. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.