Sköna veckor

Bild lånad från rice.dk

Riktigt så här tjusigt brukar jag inte frakta badprylarna… men jag skulle gärna vilja.

De senaste veckorna har för min del inneburit skön avkoppling på hemmaplan i Varberg och i Bohuslän. Som infödd varbergare är jag lite bortskämd med fina stränder och stannar gärna här de soligaste dagarna. Några dagar utforskade jag dock delar av Bohuslän, som också är otroligt vackert. Jag är så imponerad av både naturen och alla fina hus där. Dessutom tycker jag att de små samhällena på öarna är så charmiga. Eller vad sägs om gatan som bara heter just ”Gatan”.

Hoppas att ni bloggläsare har/haft en skön semester. Jag är så glad att ni fortsätter att titta in trots att jag uppdaterat dåligt.

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Sommar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.