Säger bara Wow!

Bild: Ikea

I det här rummet skulle jag gärna stänga in mig och bara skapa. Hade lätt glömt både tid och rum där. Bilden är hämtad från Ikeas blogg ”Livet hemma” och rummet ska föreställa att vara en dockskåpsmakares.

Jag har själv ett pysselrum/ arbetsrum hemma fullt av roligt material. Tidigare hade jag det mesta synligt men eftersom rummet är ganska litet har jag gått över till mestadels dold förvaring. Det ser betydligt prydligare ut men tyvärr missar man mycket inspiration när man gömmer undan materialet. En smaksak alltså, prydligt eller inspirerande.

Apropå inspirerande. Den här tavlan fick följa med mig hem från Ikea här om dagen.

Den är lite stor, 200×140 cm, men det ska funka enligt mina mätningar. Tyvärr ska två rum målas innan tavlan kommer upp. Tålamod…

Det här inlägget postades i Design, Inredning. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.