Färgglatt från Rice

Efter grå väggfärg och svartvita tapeter längtar jag efter lite färg. Därför bjuder jag idag på några färgglada bilder från danska Rice. Ett av mina absoluta favoritmärken. Samtliga bilder är lånade från Rice egen hemsida.

Det här inlägget postades i Design. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Färgglatt från Rice

 1. Veronica skriver:

  Hej igen Karin!

  Jag har nu tittat lite i din blogg och är helt förstummad av de härliga färgerna och glädjen i din inredning! Vad duktig du är!

  Tack för titten!

  /Veronica (newveronica.bloggplatsen.se)

 2. jessica edlund skriver:

  Hej
  Verkligen saker som man blir glad av pga av alla dess färger. Och textilierna som ser så äkta ut. Gillade själv tidigare att både virka och brodera. Men nu prioriterar jag inte just det/Jessica Edlund, Jallmira

 3. Webber skriver:

  Hej
  Verkligen saker som man blir glad av pga av alla dess färger. Och textilierna som ser så äkta ut. Gillade själv tidigare att både virka och brodera. Men nu prioriterar jag inte just det/Jessica Edlund, Jallmira

  +1